Ziggo Muziek

Het nieuwste van Ziggo, Ziggo Muziek! Met behulp van Ziggo Muziek heb je de mogelijkheid om te luisteren naar 12 miljoen songs tegen top kwaliteit! Ziggo muziek is te luisteren op je Windows computer, Mac, Linux en op mobiele apparaten.

Het abonnement

Ziggo onderscheid zijn muziek dienst in 2 verschillende abonnementen. Het goedkoopste abonnement heet Ziggo Muziek en kost €4,95 per maand. Met dit abonnement kun je onbeperkt genieten van muziek op je computer of laptop. Wanneer je ook muziek wilt luisteren op je mobiele telefoon of tablet dien je te kiezen voor Ziggo Muziek Overal! Met deze dienst kun je ook offline muziek luisteren door het aanmaken van een afspeellijst. Maak je gebruik van een tablet? Geniet dan van een speciaal ontworpen app voor de tablet! Weet je nog niet of een dergelijke dienst voor jou weggelegd is? Probeer Ziggo Muziek Overal een maand lang geheel gratis!

De voordelen van Ziggo Muziek (Overal)

Doordat het downloaden van goede muziek steeds moeilijker wordt kiest men ervoor om tegen een relatief laag bedrag toch te genieten van goede muziek. We luisteren erg veel muziek en wanneer je aan het genieten bent van je favoriete muziek zijn de kraak geluiden op de achtergrond natuurlijk niet gewenst. Zeker wanneer je muziek hebt gedownload klinkt dit vaak verschrikkelijk wanneer het muziek door een stereo gaat. Met de muziekdienst van Ziggo heb je hier geen last meer van. Je kunt onbeperkt muziek luisteren op je laptop, computer, tablet en telefoon voor €9,95 per maand! Hier voor krijg je toegang tot 12 miljoen songs!

Belangrijk gegeven, per 1 augustus 2014 is Ziggo Muziek gestopt. Hieronder vind je echter talloze andere muziekapps die het mogelijk maken om de hele dag te genieten van jouw favoriete muziek, overal.