Over ons

Next FM is een website waar je terecht kunt voor informatie over het 'nieuwe muziek luisteren' met behulp van streaming diensten zoals Spotify, Grooveshark en Ziggo Muziek. Deze streaming diensten hebben de laatste jaren enorm veel aan populariteit gewonnen. Voor een klein bedrag per maand krijg je toegang tot miljoenen nieuwe en oude nummers beschikbaar in vele uitvoeringen. Wanneer je kiest voor het zogeheten premium abonnement kun je zelfs een afspeellijst maken en deze offline beluisteren! Zodoende gaat dit niet ten koste van je dataverbruik.

Welke streaming diensten zijn er?

Je hebt er ontzettend veel, maar wat is het belangrijkste? Zelf kiezen we voor de kwaliteit van de muziek, de mogelijkheid om offline te luisteren, aanwezigheid van de nummers en of de dienst legaal is. Onze voorkeur gaat uit naar Spotify, Grooveshark en Ziggo Muziek. Dit zijn de beste aanbieders van de bovenstaand eisen. Ieder heeft zo zijn voor- en nadelen maar deze worden op NextFM.nl uitgebreid behandelt!

Wie en wat is Next FM

Wij van Next FM zijn echte muziekliefhebbers die ook de streaming diensten ontdekt hebben. Doordat dit nog vrij nieuw is hebben we besloten om hier een site aan te wijden die alle opties en voordelen belicht. Wat vooral erg makkelijk is het feit dat je ontzettend veel schijfruimte over houdt doordat je de muziek extern opgeslagen wordt. Ook ben je voorzien van de beste kwaliteit en alle muziek die je maar wenst. Dit kun je gebruiken op vaste en mobiele apparaten, erg handig dus! Voor velen is het daarom ook een grote uitkomst gebleken.