Geef als kerstgeschenk een spotify waardebon

Waardebonnen zijn een steeds vaker voorkomend geschenk, ook voor de kerst. Een trend die wordt bevestigd door kerst relatiegeschenken leverancier Kerstpakketten Tip. Een voorbeeld van een populaire waardebon is de Spotify bon, hiermee kunt u online muziek luisteren en downloaden op een legale manier. Door het grote aantal liedjes dat zij aanbieden zit er dus altijd wat bij waarnaar u opzoek bent. Veel werkgevers kiezen voor een waardebon omdat ze misschien te weinig tijd hebben om een kerstpakket samen te stellen, of ze hebben te weinig inspiratie om een uniek geschenk te verzinnen. De werkgevers geven zo de werknemers de optie om te doen wat ze willen met zo'n waardebon. Door al die nieuwe programma's en technologieën is het nu dus ook mogelijk om een waardebon te kopen voor online muziekdiensten, met als  een van de grootste; Spotify.

De mogelijkheden van een Spotify waardebon

Het motto van Spotify is om voor ieder moment van de dag het juiste nummer te kunnen afspelen, of je nu aan het werk bent, aan het sporten bent of in je relaxmodus zit, via Spotify vind je vast en zeker het nummer dat bij jouw stemming op dat moment past. Een waardebon van Spotify is hiervoor erg geschikt. Kies er bijvoorbeeld voor om zonder reclame naar muziek te luisteren via je laptop of kies ervoor om een premium member te worden en luister op al je apparaten muziek, of je nu online of offline bent.

De verschillende soorten waardebonnen

Een werkgever moet er wel rekening mee houden dat niet iedereen een Spotify account heeft, en hier ook waarschijnlijk geen behoefte aan heeft. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten waardebonnen zoals voor kledingwinkels, tijdschriften, restaurants en ga zo maar door. Specifiek voor de muziek is er nog een bekende optie en dat is Itunes. Veel mensen die werken met Apple producten zijn hier bekend mee. Hier moet je de liedjes of albums downloaden die je naar keuze wilt. Hier geldt ook een groot assortiment aan liedjes en albums uit veel verschillende genres.

Voordelen voor de artiesten

Met het grote wereldwijde bereik op internet is het nog nooit zo makkelijk geweest om illegaal en dus gratis muziek te downloaden. Artiesten lopen hierdoor erg veel omzet mis omdat de verkoop van singles en albums naast de optredens die ze geven de grootste inkomstenbron is. Door het geven van zo'n muziek waardebonnen stimuleer je de werknemers om legaal muziek te gaan downloaden, hierdoor zullen de artiesten toch betaald worden voor het werk dat zij leveren. Het bepalen van het inkomen van een artiest wordt makkelijk gemaakt door Spotify of Itunes omdat er precies te zien is welke nummers en albums het meest verkocht worden. Deze waardebonnen zijn dus een positieve boost voor de muziekindustrie.

Voordelen voor bedrijven / de werkgever

Spotify waardebonnen blijken dus een succes te zijn. Het lost meteen het grote probleem van iedere werkgever op met betrekking tot de grote vraag wat iedereen leuk zal vinden. Muziek heeft het altijd goed gedaan. Door de internet mogelijkheden is muziek lange tijd minder in beeld geweest. Maar Spotify plaatst het weer helemaal in de picture. En omdat het bedrag variabel is, is het voor iedereen een goede keuze. Naast de kerstpakketten Tip website kunt u ook op Kerstpakketten Stop kijken voor nog meer keuze in kerstpakketten voor uw personeel of relaties.